De Salamander

100% Belgisch en 100% maatwerk

Meer informatie over De Salamander

100% Belgisch en 100% maatwerk, dat is waar DDG voor staat.

DDG is een Belgisch familiebedrijf. Al sinds 1979 produceren, installeren en onderhouden ze kachels en inbouwhaarden die aangesloten zijn op het centrale verwarmingssysteem. Elke door DDG geleverde haard of kachel is maatwerk. Uiteraard kan de keuze gemaakt worden voor een standaard model, maar DDG zal altijd een grondige analyse maken om u de beste oplossing voor te stellen wat betreft type installatie, vermogen en aansluiting. Zo krijgt u een ecologische, innovatieve en betaalbare oplossing. Een systeem van DDG is een perfecte aanvulling op een klassiek verwarmingssysteem.

Een gepast systeem voor elke woning

DDG legt zich, als één van de enige producenten in de wereld, uitsluitend toe op het ontwikkelen en maken van houtgestookte cv-kachels en cv-haarden. Voor kleine, goed geïsoleerde huizen heeft DDG designkachels en klassieke modellen. Voor omvangrijke huizen, kastelen en boerderijen zijn de grotere modellen ideaal.

Hoogwaardig en energiezuinig

Een gespecialiseerd labo in Arnhem keurt en test alle recente modellen van DDG, wat velen niet weten. Dit geeft de zekerheid dat het hoogwaardige model nu al voldoet aan de milieunorm 2022. Bovendien kiest u altijd voor een verwarmingssysteem dat goed is voor uw portemonnee en voor het milieu. De laatste modellen zijn uitgerust met de allernieuwste DDG hydroline technologie. 

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van De Salamander: www.desalamander.com

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.