Dik Geurts

Creation of flames en ruim opgesteld in onze showroom.

Meer informatie over Dik Geurts

Bij Dik Geurts zijn ze vooral liefhebber van het echte houtvuur. Iedere dag zijn ze geïnspireerd om te zoeken naar slimmere, schonere en een rendabelere manier van hout stoken. Dit is hun passie en die delen ze graag met andere liefhebbers van houtvuur. Bij Dik Geurts vertellen ze graag hoe hun vuur opgewekt wordt, beïnvloed wordt en gecontroleerd. Waarom de kachels en haarden zo eenvoudig in gebruik zijn en toch een optimale verbranding hebben. Maar Dik Geurts laat u nog liever zien hoe het vuur in een Dik Geurts kachel of haard tot leven komt. Dat u de volledige controle over het vuur en het vlammenspel heeft. Eenvoud, ervaring en kennis werken samen voor het allermooiste houtvuur en dit laat Dik Geurts u graag zien.

De term ‘robuust design’ zal klinken wanneer de naam Dik Geurts genoemd wordt. Het zijn niet alledaagse haarden en kachels voor mensen die waarde hechten aan vakmanschap en een mooi ontwerp. Dik Geurts heeft haar assortiment met dit in het achterhoofd flink uitgebreid.

Zo doordacht, zo simpel in gebruik

Een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding, dat is waar iedere kachel of haard van Dik Geurts voor zorgt. Alle modellen horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek en voldoen aan de strengste certificeringen en kwaliteitseisen. Om een mooi houtvuur te maken in een Dik Geurts kachel of haard hoeft u geen houtstookexpert te zijn.

Volledige controle

De bediening van de meeste modellen van Dik Geurts is heel eenvoudig. De verbrandingslucht is te regulieren met slechts één hendel. Er zijn twee standen, waarbij één stand zorgt voor een snelle ontbranding van het vuur door het doorlaten van primaire lucht. Bij de tweede stand wordt de primaire lucht gecombineerd met een tweede luchtstroom. Dit zorgt voor een optimale verbranding.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Dik Geurts: www.geurts.nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.