Dimplex

Er is altijd een haard van Dimplex die bij u past.

Meer informatie over Dimplex

Als u thuis een gastvrije sfeer wilt creëren gaat er niets boven een gezellig haardvuur. Dankzij een elektrische haard van Dimplex is dit zeer eenvoudig en mogelijk in elke ruimte. Ontdek nu het zeer ruime assortiment elektrische haarden van Dimplex.

Of u nu de voorkeur geeft aan een strak of authentiek design, vrijstaand of ingebouwd en een plug-and-play-oplossing of liever ingebouwd. Er is altijd een Dimplex haard die bij u past, hoe groot of klein de ruimte ook is.

Het merk Dimplex is onderdeel van Glen Dimplex Consumer Appliances Europe, die de producent is van onder andere gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Het bedrijf maakt deel uit van de Ierse Glen Dimplex Group. De Glen Dimplex Group is wereldwijd de grootste fabrikant van elektrische kachels en haarden.

Er is altijd een Dimplex die past bij uw dromen en budget, wat uw stijl of smaak ook is. Een aantal van de Dimplex haarden zijn voorzien van de nieuwste HDTV technologie, waarmee er een sfeer gecreëerd wordt van dansende vlammen en een knisperend haardvuur. Andere haarden van Dimplex geven een levensechte 3D illusie van vuur en rook.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van DDG: www.ddg.be/nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.