Dovre

DRU staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit en biedt een breed en toonaangevend assortiment van gasgestookte en elektrische haarden en kachels.

Meer informatie over BODART & GONAY

Een van de oudste bedrijven in Nederland is DRU, opgericht in 1754. Door de productie van gietijzeren pannen en potten kreeg het bedrijf grote bekendheid. Later schakelden ze over naar kachels. DRU is zich, sinds de ontdekking van het aardgas in Slochteren, gaan specialiseren in het ontwikkelen en produceren van verwarmingsapparaten op gas. Tegenwoordig biedt DRU een breed en toonaangevend assortiment van gasgestookte en elektrische haarden en kachels.

DRU (Diepenbrock&Reigers-Ulft) staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. Ze waren een van de eerste bedrijven in Nederland die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalden. De afgelopen decennia is er, naast kwaliteit, veel aandacht besteed aan bedienings- en installatiegemak en vormgeving. Vanuit deze achtergrond wordt er een uniek assortiment haarden en kachels aangeboden op gas, hout, propaan, elektriciteit en zelfs waterstof.

De balans tussen mens en omgeving

Een duurzame bedrijfsvoering vraagt om een continue balans tussen mens en omgeving. Milieuvriendelijkheid en veiligheid gaan bij DRU samen met klanttevredenheid en efficiëntie. Om dit te realiseren is er toewijding nodig. Niet alleen de toewijding om een A-label te krijgen voor het gehele assortiment, maar ook de gedrevenheid in de relatie met mensen, klanten en leveranciers.

Met gemak maak je het verschil

In DRU’s doen en denken staat het gemak voor de klanten altijd centraal. Hoe kan DRU haar producten en diensten slimmer maken? Vernieuwender? Comfortabeler? Om dit te realiseren is DRU continu in contact met leveranciers, dealer en gebruikers. Ze luisteren en leren waar de behoeftes liggen. Zo kan DRU echt het verschil maken in het leven van hun klanten.

Hoogwaardige ambitie

‘’Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.’’ Dat is de slogan van DRU, maar ook hun bestaansrecht. Al meer dan 260 jaar produceert DRU kwalitatief hoogwaardige producten. Hun ambitieuze en kritische houding is overal merkbaar en vormt de drijfveer om het iedere dag weer wat beter te doen.

Blijvende ontwikkeling

DRU is kritisch, leergierig, nieuwsgierig, wil het altijd beter doen en staat open voor feedback. Dit vooruitstrevende gevoel is verankerd in het DNA. DRU beseft dat ze alleen verder komen door zichzelf te blijven ontwikkelen, hun nek uit te steken, te durven veranderen en door voorop te lopen.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van BODART & GONAY: bgfires.com/nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.