Element4

  • Efficiënt in gebruik
  • Op afstand bedienbaar
  • Aanpasbaar vlambeeld

Meer informatie over Element4

Dutch design

Een op en top Nederlands merk, dat is Element4. Hun werkwijze is nuchter en praktisch, maar wel met een sterke focus op design. Element4 haarden zijn daardoor wereldwijd geliefd onder designers, architecten en trendbewuste consumenten.

Technische trendsetters

Zoals past bij echte ‘Dutchies’, is techniek een belangrijk aandachtspunt bij Element4. U profiteert van de meest vooruitstrevende technische features wanneer u kiest voor een open haard van Element4. De haarden zijn efficiënt in gebruik, op afstand bedienbaar en beschikken over een vlambeeld dat aanpasbaar is.

Nederlandse nuchterheid

Element4 haarden trekken de aandacht maar hebben tegelijkertijd een bescheiden uitvoering. Dit is meteen duidelijk wanneer u één blik op een Element4 haard werpt. Dit sluit volledig aan bij de bedrijfsfilosofie van Element4. Ze hebben mondiale doelstellingen maar blijven die Nederlandse no-nonsense haardenfabrikant. Element4 staat voor hoogwaardig design en een laagdrempelig karakter.

Welke haard past bij u?

Maak een keuze uit de uitgebreide collectie van Element4 en geef uw interieur extra warmte en sfeer. Bent u opzoek naar een buitenhaard? Maak dan kennis met de spraakmakende outdoor-collectie van Element4.

Bent u een designliefhebber met passie voor technologie? Bent u op zoek naar een haard als verlengstuk van uw interieur? Dan is Element4 uw droommatch!

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Element4: www.element4.nl/nl

Faber Perfecte Vlam Garantie

Sinds 1 oktober 2019 geeft Faber de garantie dat elke Faber gashaard, die nieuw bij de Faber dealer in Nederland wordt aangeschaft, tot 10 jaar na de aankoopdatum kan worden omgebouwd naar (bio-)propaan voor het geval u afgekoppeld moet worden van het aardgas-netwerk. Geen extra kosten, geen kleine lettertjes en geen gedoe. De Faber monteur regelt het! Zo wordt het u eenvoudiger gemaakt om te blijven genieten van het mooiste vuurbeeld dat er is.

Hoe werkt het?

Wanneer u na 1 oktober 2019 een kachel of haard van Faber aanschaft, kan u deze eenvoudig aanmelden voor de Faber Perfecte Vlam Garantie. Dit doet u door middel van het invullen van het online registratieformulier, waar u een kopie bijvoegt van het aankoopbewijs met een duidelijke aankoopdatum.

Download de actievoorwaarden

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.