Faber

Met een Faber haalt u sfeer en kwaliteit in huis.

Meer informatie over Faber

In 1844 in het Friese Franeker werd het vuur ontstoken voor het merk Faber. Er werd een grofsmederij opgericht door Jan Gerrits Faber; de basis voor het huidige assortiment haarden en kachels. In de jaren zestig in Nederland werd het gebruik van gas steeds algemeen bekender, waardoor velen zijn opgegroeid met de eerste gaskachels van Faber.

Hoe heerlijk was het om thuis te komen en op te warmen bij de gaskachel. Samen bij het vuur met een goed glas wijn, met uw favoriete muziek en met de warmte om u heen. Samen de dag doornemen met familie of vrienden, verhalen vertellen uit het verleden en plannen en dromen voor de toekomst.

There is so much to tell…

Sindsdien heeft Faber niet stilgestaan en ontwikkelden ze veel nieuwe technieken en producten. Zonder Faber zouden veel hedendaagse producten en technieken er niet zijn. Faber’s gepassioneerde vuurmakers zijn vanaf het begin gedreven om het mooiste sfeervuur te ontwikkelen.

Faber is door de combinatie van vakmanschap, kennis en passie met geavanceerde technologie verantwoordelijk voor diverse patenten die in de internationale markt tegenwoordig dé standaard zijn. Ze zijn toonaangevend in gashaarden. Met een nieuwe energievraag zoals (bio-)propaan en elektrische haarden met waternevel en LED-verlichting is Faber een voorloper op haarden van de toekomst. En daar is Faber trots op.

Of u nu op zoekt bent naar een elektrische haard, gashaard of zelfs een buitenhaard, voor iedereen is er een passende Faber haard. De haarden worden speciaal voor u samengesteld, afgesteld en gecontroleerd. Zo heeft u de zekerheid voor het kenmerkende Faber vuur en een veilige, feilloze werking.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Faber: www.faberfires.com/nl-nl

Faber Perfecte Vlam Garantie

Sinds 1 oktober 2019 geeft Faber de garantie dat elke Faber gashaard, die nieuw bij de Faber dealer in Nederland wordt aangeschaft, tot 10 jaar na de aankoopdatum kan worden omgebouwd naar (bio-)propaan voor het geval u afgekoppeld moet worden van het aardgas-netwerk. Geen extra kosten, geen kleine lettertjes en geen gedoe. De Faber monteur regelt het! Zo wordt het u eenvoudiger gemaakt om te blijven genieten van het mooiste vuurbeeld dat er is.

Hoe werkt het?

Wanneer u na 1 oktober 2019 een kachel of haard van Faber aanschaft, kan u deze eenvoudig aanmelden voor de Faber Perfecte Vlam Garantie. Dit doet u door middel van het invullen van het online registratieformulier, waar u een kopie bijvoegt van het aankoopbewijs met een duidelijke aankoopdatum.

Download de actievoorwaarden

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.