France Artisanat

Leverancier van exclusieve natuurstenen schouwen.

Meer informatie over France Artisanat

France Artisanat is importeur en groothandel van exclusieve schouwen.

De stijlschouwen van France Artisanat worden op bestelling gemaakt en met zorg grotendeels met de hand bewerkt. France Artisanat biedt u levenslange zekerheid.

Een stijlschouw van France Artisanat is een waardevolle investering en het brandpunt van behaaglijkheid en sfeer in uw woning. Ambiance is niet voor niets een Frans woord. U vindt beslist een schouw of kachel in het ruime assortiment die perfect in uw interieur past, maar ook een schouw geheel naar eigen ontwerp is een mogelijkheid. In alle gevallen kunt u vertrouwen op het vakmanschap, ervaring en de service van France Artisanat.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van France Artisanat: www.franceartisanat.nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.