Inatherm

Rookgas ventilatoren voor openhaard of kachel.

Meer informatie over Inatherm

Inatherm levert innovatieve en energiebesparende ventilatie- en luchtbehandelingsapparatuur. Inatherm is gespecialiseerd in de selectie en levering van producten voor een aangenaam en gezond binnenklimaat in gebouwen. Het is een toonaangevend bedrijf geworden dankzij hun jarenlange ervaring en kennis op het gebied van lucht verdelen, lucht verplaatsen, lucht verwarmen en lucht koelen.

Rookgasventilatoren

De verbrandingsgassen dienen zowel bij gas- als houtgestookte haarden veilig naar buiten te worden afgevoerd. Het gevolg van een slechte trek in het schoorsteenkanaal kan zijn dat rook, roet of zelfs het levensgevaarlijke koolmonoxide de kamer binnenkomt met alle nare gevolgen van dien. Daarvoor is de rookgasventilator en het daarbij behorende beveiligingssysteem ontwikkeld. Dit garandeert een goede afzuiging en uw veiligheid en comfort. Het is niet nodig om een lang rookkanaal of schoorsteen te bouwen, wat maakt dat er voor elke haard een oplossing beschikbaar is.

Draftbooster kacheltrekventilator

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om uw kachel aan te maken dankzij de Draftbooster. De Draftbooster zorgt er voor dat een houtkachel zonder problemen aangestoken kan worden en een milieuvriendelijke en goede verbranding levert. Bovendien zal er geen hinderlijke rook in de kamer ontsnappen bij het toevoegen van extra houtblokken door deze kacheltrekventilator. Ook is er veel minder roetaanslag op het glas van de houtkachel.

Het is zeer eenvoudig een Draftbooster kacheltrekventilator te installeren op de schoorteen van uw woning en er is geen bijzondere vakkennis voor vereist. Het maximale wordt uit uw kachel gehaald dankzij de Draftbooster zodat u optimaal kan genieten. U kunt de houtkachel in een mum van tijd aansteken. Er worden door de goede verbranding optimale omstandigheden verzekerd, vooral in het begin wanneer de schoorsteen nog niet voldoende trekt. Kortom, u steekt het vuur aan en geniet terwijl de Draftbooster het maximale uit uw houtkachel haalt.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Inatherm: rookgasventilator.nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.