Koppe

Hout- en pelletkachels uit Duitsland

Meer informatie over Koppe

In Eschenbach in de Oberpfalz ontwikkelt en produceert Koppe al ruim 80 jaar haarden, en daar zijn zij trots op. Koppe is een familiebedrijf dat al meerdere generaties bestaat. Continuïteit, betrouwbaarheid en kwaliteit is waar de naam Koppe voor staat. Ze bieden een breed spectrum aan hoogwaardige kachels, perfect afgestemd op uw wensen.

  • Kwaliteitsproduct Made in Germany – Eigen ontwikkeling en vakkundige productie van de haarden in de fabriek in Eschenbach in de Oberpfalz.
  • Hoogwaardig, massief gietwerk – Het merendeel van onze haardroosters en -deuren is gemaakt van hittebestendig en vormvast gietijzer.
  • Speciale glaskeramiek – Alle ruiten zijn gemaakt van speciale, veilige glaskeramiek.
  • Betrouwbare ruitspoeling – De ruit van uw haard wordt schoongehouden door een luchtgordijn.
  • Gebruik van bruinkool – De meeste haarden van Koppe zijn goedgekeurd voor gebruik met bruinkoolbriketten.
  • Getest en gecertificeerd – Door toonaangevende Duitse testinstanties zoals de Rhein-Ruhr Feuerstätten Prüfstelle.
  • Handgemaakt keramiek – Hoogwaardig keramiek uit Duitsland staat voor kwaliteit en duurzaamheid.
  • Milieuvriendelijk verwarmen – Dankzij lage fijnstofwaarden en hoge rendementen (< 40 mg/m3).
  • Lagere uitstoot – Ligt duidelijk onder de wettelijk voorgeschreven grenswaarden, bijvoorbeeld in de Duitse nationale voorschriften voor emissies BImSchV-2 – Geen filter nodig
  • Luchtgekoelde handgreep – De meeste haarden van Koppe zijn voorzien van een handgreep met inwendige luchtcirculatie. Door de luchtcirculatie in de handgreep daalt de temperatuur aan de buitenkant.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Koppe: www.ofenkoppe.com/nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.