Nestor Martin

Nestor Martin is al meer dan anderhalve eeuw bezig met ontwikkeling en vernieuwing van de kachels.

Meer informatie over Nestor Martin

Een Nestor Martin kachel is niet ontstaan door een ingeving. Er ligt een historie van meer dan 150 jaar aan ten grondslag. Het ambacht bleef behouden, al werden innovatieve technieken ingevoerd wat te zien is in de fabrieken van de Spaanse fabrikant.

Nog steeds is het dampend gietijzer dat bij een temperatuur van 1500 oC bedwongen wordt in matrijzen. Het zijn nog steeds vakmensen die de kachels met de hand bewerken. En er zijn nog steeds strenge kwaliteitsnormen die getoetst én overtroffen worden.

Nestor Martin is al meer dan anderhalve eeuw bezig met ontwikkeling en vernieuwing van de kachels. Trouw aan de filosofie van het merk en voortbordurend op bewezen technologieën. Dat is te zien aan de designs van de verschillende modellen. Het verschilt van nostalgisch tot modern, maar allemaal zijn ze tijdloos en evenwichtig.

Nestor Martin heeft door deze uitgebalanceerde ontwikkeling een unieke positie gekregen. Qua exclusiviteit zit Nestor Martin aan de top van de markt, qua prijsstelling betaalbaar voor een brede doelgroep. Wie u ook bent, iedereen kan genieten van het mooiste vuur.

De Woodbox® Technology

Nestor Martin haarden zijn met gemak efficiënt te bedienen. Het wonderlijke vuurspel kunt u makkelijk bedienen. Door middel van de Woodbox technologie is het zelfs mogelijk de kachels te bedienen met een afstandsbediening. Zo kunt u vanuit uw luie stoel de luchttoevoer van de kachel bedienen.

  • Geïntegreerd systeem combineert de primaire en secundaire verbranding
  • Lage uitstoot en hoog rendement, die voldoen aan Europese normen
  • Verbrandingssnelheid zeer nauwkeurig te bedienen
  • Start-Up lucht om het nog eenvoudiger te maken om de kachel aan te steken
  • Luchtdichte, dubbele behuizing van gietijzer en staal
  • Optionele afstandsbediening

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Nestor Martin: www.nestormartin.nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.