Olympia

Olympia Fires produceert betaalbare kwaliteitskachels uit Duitsland.

Meer informatie over Olympia

Olympia Fires produceert betaalbare kwaliteitskachels uit Duitsland. Het zijn grotere houtkachels met grotere vermogens dankzij de grote stookruimtes. De modellen zijn te krijgen in zowel speksteen- als staalversies. Het grote voordeel van deze bekleding ligt, naast een bijzonder sfeervol uiterlijk, in de functionaliteit. De kachel blijft gemiddeld nog een uur stralingswarmte afgeven na het stoken.

Het creëren van warmte en gezelligheid gaat nog steeds het beste met een echte houtkachel in huis.

Een mooie aanvulling bij uw interieur of een betaalbare verwarmingsmethode, Olympia Fires biedt u het beste van twee werelden.

Kwaliteit, zorg voor het milieu en design

Olympia Fires draagt die drie thema’s hoog in het vaandel. De populaire modellen uit speksteen of staal worden vervaardigd volgens de modernste technieken. Alle kachels zijn CE en DIN (plus) gekeurd. Olympia Fires staat bekend om hun eenvoudig en milieuvriendelijk verbrandingsmechanisme. Er ontstaat een perfecte verbranding waarbij een rendement van meer dan 75% (80% met een DIN Plus keuring) wordt gehaald, dankzij het systeem van primaire en secundaire lucht. De ruit blijft schoon door de toevoer van secundaire lucht. Zo kan u volop genieten van het unieke vlammenspel.

Olympia Fires Houtkachels

De houtkachels van Olympia Fires werken volgens natuurlijke convectie. De ruimte wordt heel snel opgewarmd zonder ventilator. Alle kachels zijn voorzien van luchtregelingen, een universele boven- en achteraansluiting en een aslade. De kachels worden gestookt met hout, maar geven eveneens een optimaal resultaat met houtbriketten.

U kan optimaal van uw vuur genieten met een Olympia Fires houtkachel!

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Olympia: olympia-fires.be/nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.