Poujoulat

De POUJOULAT Groep is Europees marktleider in metalen rookkanalen en dakuitgangen.

Meer informatie over Poujoulat

De POUJOULAT Groep is Europees marktleider in metalen rookkanalen en dakuitgangen. Ze bezitten de know-how voor het ontwerpen van volledige systemen voor rookgasafvoer. Dit voor zowel industriële gebouwen als ééngezinswoningen. Innovatie, hernieuwbare energie en energieprestatie staan bij de POUJOULAT Groep hoog in het vaandel.

Poujoulat commercialiseert en distribueert een geheel aan producten in Nederland die elk een oplossing bieden voor:

  • Haarden, ketels en kachels met natuurlijke trek
  • Gesloten ketels type C
  • Collectieve gebouwen
  • Tertiair en industrie
  • Ventilatie

Het filiaal in Nederland, Poujoulat BV te Terborg, maakt sinds 1989 deel uit van de POUJOULAT Groep. Poujoulat BV voldoet aan de ISO-norm 14001 (milieu) en 9001 (kwaliteit).

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Poujoulat: www.poujoulat.nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.