RENY

Reny produceert betaalbare kwaliteitskachels voor binnen en buiten uit Nederland.

Meer informatie over Reny

RENY heeft zich sinds de oprichting in 1975 gespecialiseerd in houthaarden. Later zijn daar houtkachels bijgekomen. Het assortiment bestaat uit vrijstaande kachels en inzethaarden in verschillende stijlen, van klassiek tot modern. RENY heeft in 2014 de eerste modellen terraskachels (met gesloten verbranding) geïntroduceerd.

RENY heeft, als één van de pioniers in de branche, ruime ervaring met het ontwikkelen en produceren van hout gestookte haarden en kachels. Dit is terug te zien in de modellen die RENY levert, onder meer in het hoge afwerkingsniveau.

De moderne verbrandingssystemen van RENY hebben een CO2-neutrale en gesloten verbranding met een hoog rendement. RENY innoveert voortdurend en zoekt naar nieuwe en verbeterde materialen en technieken. Na uitgebreid testen worden deze pas in diverse modellen toegepast.

Brabants familiebedrijf
RENY is gevestigd in het Brabantse Duizel en is een Nederlands familiebedrijf. Ze ontwerpen, ontwikkelen en produceren alle modellen volledig in eigen beheer. De modernste systemen en machines staan ter beschikking voor een team van vakmensen met een passie voor houtkachels. Op die manier kan RENY de kwaliteit, service en garantie, die ze willen leveren, garanderen.

Deskundig advies
RENY vindt een persoonlijk en goed advies belangrijk. Ten slotte koopt u een kachel voor meerdere jaren. Dan is het van belang dat u weet welk model en type kachel past in uw situatie en voldoet aan uw wensen. RENY werkt daarom nauw samen met deskundige dealers, verspreid over het land.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van RENY: www.reny.nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.