Rüegg

Contura Houtkachels staan voor kwaliteit tot in het kleinste detail.

Meer informatie over Rüegg

Rüegg, die wereldwijd geldt als een pionier op het vlak van gesloten haarden, speelt een voortrekkersrol als het gaat om kwaliteit en innovatie.

Walter Rüegg bouwde in 1959 de eerste inzethaard met gesloten stookplaats en vroeg op dit revolutionaire idee patent aan. Rüegg heeft wereldwijd sindsdien een reputatie opgebouwd als pionier van gesloten haarden.

Tegenwoordig geeft Rüegg met nieuwe innovaties ook nog de richting aan en is regelmatig de rest van de markt een stap voor.

Voor het succes zijn de volgende 10 redenen kenmerkend:

  1. Exclusief design – Het verschil zit hem in de details. Alle perfect afgewerkte inzethaarden bieden een modern design met puristische lijnen.
  2. Dankzij Airwash-systeem een mooi vlammenspel – Een mooi en gelijkmatig vlammenspel wordt gegarandeerd door de complexe geleiding van de verbrandingslucht met 3-traps-technologie. De ruit wordt een lange tijd schoon gehouden door een doelgerichte luchtinlaat die een luchtscherm vormt.
  3. Polyvalentie – De toepassingsmogelijkheden van de Rüegg toestellen als warmelucht-, warmte-accumulerend of als stralingssysteem zijn uniek.
  4. Efficiënte energie – De opgewekte energie wordt in elk geval optimaal en efficiënt gebruikt, of het nou stralings- of convectiewarmte betreft.
  5. Optimale kwaliteit – Rüegg streeft ernaar om optimale kwaliteit te leveren en de strenge Europese nomen en richtlijnen te volgen.
  6. Onafhankelijk van de omgevingslucht – De inzethaarden van Rüegg zijn geschikt voor lage-energie- en passiefhuizen, doordat ze zijn uitgerust met een verbrandingsluchtgeleiding die los staat van de omgevingslucht.
  7. Veelzijdige bouwvormen – U heeft de keuze uit een groot aantal varianten, maten, vormen en exclusieve exemplaren. Bijvoorbeeld een elektrisch verstelbare ruit of 360° rondom zicht.
  8. Soepel lopende deuren – De deurgeleiders garanderen een geruisloze en eenvoudige bediening zonder krachtinspanning dankzij perfect afgestelde 4-voudig gelagerde sleden
  9. Vervangbare onderdelen – De intelligente constructie van de inzethaarden maakt bewust een toegang vanaf de voorkant mogelijk. Zo kan een defect onderdeel vervangen worden zonder de bekleding open te breken.
  10. Degelijke bouwwijze – De gebruikte materialen behoeven weinig onderhoud en zijn van zeer goede kwaliteit. Bewegende onderdelen kan men ook moeiteloos bedienen na jarenlang gebruik.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Rüegg: www.ruegg-cheminee.com/nl_NL

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.