SAEY

SAEY is een sterke speler geworden met een ruim aanbod van duurzame en gebruiksvriendelijke kachels en haarden.

Meer informatie over Seay

SAEY is ontstaan in 1907, wanneer Omey Saey mede-eigenaar wordt van een metaal- en kachelhandel. Meteen is het de basis van een sterk groeiend familiebedrijf. In 1976 komen ze met hun eerste eigen kachelontwerp. Dit werd een succes waar in de jaren tachtig heel de Benelux van meegenieten kon.

De vierde generatie van SAEY kijkt terug op een bloeiende geschiedenis van meer dan 100 jaar. Ze zijn een sterke speler geworden waar klanten een ruim aanbod vinden van duurzame en gebruiksvriendelijke kachels en haarden.

Een inzethaard of kachel van SAEY zit je als gegoten. SAEY heeft alleen maar jouw comfort voor ogen bij zowel aanmaak, tijdens het branden en bij het onderhoud. Zo kunt u met mooi zicht op de speelse vlammen onbezorgd ontspannen. Bovendien hebben SAEY toestellen een buitengewoon efficiënte verbranding. Zo worden de beste prestaties uit de minste hoeveelheid brandstof gehaald. Dat is goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

Alle SAEY toestellen zijn CE-gecertificeerd. Dit houdt in dat ze voldoen aan de Europese normen voor volksgezondheid, veiligheid en consumentenbescherming. Dit is voor SAEY slechts het begin. Ze brengen elke dag kwaliteit op de werkplek en bij u thuis.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van SAEY: www.saeyheating.com/nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.