Scan

Scan produceert stalen kachels uit Denemarken.

Meer informatie over Scan

Scan is opgericht in 1978 in Odense en doet er alles aan om de beste houtkachels aan te bieden die er op de markt zijn. Innovatie, design en gebruiksvriendelijkheid krijgen specifieke aandacht.

Voor Scan gaat het niet alleen om warmte. Ook om de perfecte vlam, die brandt in een designbewust meubelstuk dat past in het interieur van de meeste huizen. Scan is uitgegroeid tot een grote speler op de houtkachelmarkt door een combinatie van Deens design, gewaagde ideeën en oog voor detail.

De fabriek staat in Denemarken. Hier heeft Scan van begin tot eind controle over de grondstoffen, productie en eindproducten. Op die manier hebben ze de mogelijkheid om hun klanten vele jaren lang een positieve ervaring te garanderen.

Deens design

Scan maakt deel uit van de rijke designtraditie dat Denemarken kent. Ze werken uitsluitend samen met Deense designers voor het ontwerp van de kachels zodat ze zeker zijn van eenheid en de juiste expressie. Een Scan is daardoor altijd herkenbaar aan de strakke lijnen, dat een typisch kenmerk is van goed Deens design. Daarnaast zit het in de aard van Scan om steeds de lat weer te verleggen. Het doel van de designers van Scan is om bij elke uitdaging iets nieuws te creëren. In de loop der jaren heeft Scan hier steeds meer erkenning voor gekregen en heeft ook voor hun vakmanschap verschillende designprijzen mogen ontvangen.

Innovatie en het nieuwe denken

Verwarming is voor Scan meer dan een esthetische of praktische kwestie. De kachels worden gezien als innovatieve meubelstukken, die passen bij een moderne leefwijze. Scan is zich steeds blijven ontwikkelen met hun creativiteit, oog voor detail en de moet om nieuwe ideeën uit te proberen. Ze zijn voorlopers op het gebied van milieu- en gebruiksvriendelijkheid. Scan was de eerste die ruiten met een hoek van 90°, schuifdeuren en glazen handgrepen voor inbouwhaarden introduceerde.

Details

Scan concentreert zich op details en geeft zelfs de kleinste dingen hun volle aandacht. Door middel van een kritische blik en een constante zoektocht naar perfectie zijn ze er in geslaagd revolutionaire vormen en technieken te creëren. Ze hebben functie en vorm weten te combineren door handgrepen in het design te verwerken en hierdoor het gebruiksgemak te vergroten. Scan noemt het een ‘smooth finish,’ waarvan bovenstaand slechts een van de vele voorbeelden is.

Uw nieuwe vlam

De ultieme vorm van genot en ontspanning is het genieten van de warmte van een perfecte vlam achter het glas. Scan legt de focus in het ontwerpproces altijd op het creëren van het mooiste zicht op de vlam en een prachtig beeld.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Scan: scan-stoves.nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.