Skantherm

Wanneer kwaliteit, vorm en functie samenkomen.

Meer informatie over Skantherm

Wanneer kwaliteit, vorm en functie samenkomen

Een kachel die een gezellige sfeer en elegantie creëert, CO2 neutraal verwarmt en prachtige vlammen creëert; dat zijn de kachels van Skantherm. Het hoogwaardige ontwerp is afgestemd op elk model haard in een uitgebreid ontwikkelingsproces. Bij Skantherm geldt het hoogste principe en hun voorkeursmethode is een perfecte synergie van vorm, technische functie en een goed ontwerp.

Skantherm werkt nauw samen met gerenommeerde ontwerpers die sterk geloven in dezelfde filosofie. Samen winnen ze niet alleen tal van designprijzen maar ook vele klanten.

Alleen als je echt brandt voor wat je doet, zal je succesvol zijn

Dankzij dit principe is Skantherm, sinds de oprichting van meer dan 35 jaar geleden, een van de toonaangevende marktleiders geworden voor moderne, ontwerpgerichte kachels in Europa. Sindsdien voedt de tweede generatie in het familiebedrijf de kachelmarkt met nieuwe, creatieve ideeën.

Deze passie creëert een hoogwaardige haard dat voldoet aan de hoogste eisen wat betreft poductkwaliteit, ontwerp en technisch ontwerp. De kachels van Skantherm worden gebouwd om u een leven lang plezier en comfort te geven. Dat geldt ook voor de service. Een professioneel serviceteam en de Duitse technische klantenservice staan voor u klaar de gehele levensduur en bieden snelle, hooggekwalificeerde hulp bij vragen en problemen.

Voor de beste kwaliteit

Ambacht ontmoet state-of-the-art. Op het hoofdkantoor in Oelde, Westfalen, garanderen de ultramoderne productiemethoden, die Skantherm in elke productiefase gebruikt, de hoogste milieu- en kwaliteitsnormen. Skantherm houtkachels ondergaan een grondige kwaliteitscontrole voor ze verzonden worden. Dit is slechts één reden waarom Skantherm een garantie van 5 jaar biedt.

Skantherm Elements 603 Tunnel

Stijlvol aan beide zijden en een aantrekkelijk ontwerp. De Elements 603 Tunnel van Skantherm is vooral geschikt als elegante scheidingswand, waarbij het vuur van beide kanten te bewonderen is. De Elements 603 Tunnel biedt een uniek zicht op de vlammen dankzij het royaal geproportioneerde glaspaneel. Een innovatief detail van de kachel is de van dubbel glas voorziende ruit (voor een verminderde warmtestraling) die gelijk ligt met het kozijn.

  • Aansluiting voor externe verbrandingslucht
  • Bovenaan of aan de zijkant / achterkant (van een element boven de verbrandingskamer mogelijk)
  • Gecertificeerd voor lucht onafhankelijke werking, voor gebruik met een gecontroleerd ventilatie- en ontluchtingssysteem. (Certificering door DIBt, Duits instituut voor bouwtechnologie)
  • Een opslagmodule voor langdurige warmte kan worden geïntegreerd
  • Dit model heeft een aslade en rooster
  • Opbergelementen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes (40,0 cm en 60,3 cm)
  • In onze showroom opgesteld!

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Skantherm: www.skantherm.de/en

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.