Spartherm

Duitse degelijkheid tot in perfectie verfijnd!

Meer informatie over Spartherm

De naam Spartherm staat voor innovatieve kachels. Deze kachels hebben niet alleen een duurzame en hoogwaardige uitvoering maar voldoen ook qua design aan de hoogste eisen. Bij Spartherm loopt deze kwaliteitsfilosofie als een rode draad door het complete proces. Het begint bij het idee en loopt door de ontwikkeling, de productie tot aan de levering en service. Alles uit één hand. Made in Germany, made bij Spartherm.

Spartherm is, mede dankzij de zeer hoge in Duitsland gehanteerde kwaliteitsstandaard, uitgegroeid tot Europees marktleider op gebied van vrijstaande houtkachels en liftdeurhaarden. De producten overtuigen zowel technisch als constructief van kwaliteit, zien er prachtig uit en staan bekend om de lange levensduur. Spartherm mag zich rekenen tot een van de grootste producenten van Europa door de productie van meer dan 55.000 haarden per jaar.

Innovatie

Vernieuwen is innovare in het Latijns. Spartherm verstaat daaronder niet de opleving van tradities, maar de voortdurende ontwikkeling naar een veranderende toekomst. Enkele voorbeelden van de technische ontwikkelingen die Spartherm heeft bereikt zijn een geautomatiseerd stooksysteem, een hoog rendement bij de CV haarden en een gepatenteerd liftdeursysteem. De basis voor nieuwe ideeën op het gebied van design en techniek voor de toekomst wordt gevormd door visies, grote deskundigheid en vrije denkwijzen. Het hele assortiment van Spartherm voldoet aan de Ecodesign eisen.

Succes

U kunt er van op aan dat de producten van Spartherm van hoge technische kwaliteit zijn in combinatie met een stijlvol design. Ook is Spartherm constant bezig met permanente innovaties op het gebied van stooktechniek. Dit is de basis van hun succes en dat blijft ook zo, daar kunt u van op aan.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Spartherm: www.spartherm.com/nl

Optimaal stoken via smartphone of tablet

Maak hout stoken gemakkelijk dankzij een intelligent besturingssysteem! S-Thermatik NEO is speciaal ontwikkeld voor alle houthaarden uit de Linear serie en is een innovatief en geautomatiseerd stooksysteem. Deze liftdeurhaarden van Spartherm hebben de optie om voorzien te worden van dit slimme besturingssysteem.

Regel via de gratis app heel eenvoudig op afstand het vuur. Dit resulteert in een perfecte warmteafgifte en een uiterst duurzame verbranding. Ook is het mogelijk de haard te bedienen via een grafisch touchscreen en natuurlijk is handmatig ook altijd mogelijk.

De voordelen van de nieuwe S-Thermatik NEO:

  • Weergave van het bijvulpunt en de verbrandingsvoortgang
  • Geluidssignaal en beeldsignaal wanneer het nodig is om bij te vullen
  • Automatische luchtregeling naar een veilige stand bij stroomuitval
  • Geen verdeelkast nodig, er is een rechtstreekse verbinding naar de NEO besturing
  • Minimale benodigde ruimte, eenvoudige installatie
  • Aansluitmogelijkheden op Sesam voor het automatisch openen van de liftdeur
  • Mogelijkheid voor Bluetooth-verbinding met tablets en smartphones via de gratis app

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.