STB International

Onze hoofd leverancier van rookgasmaterialen.

Meer informatie over STB

Schoorsteentechniek Brummen B.V. (STB) begon als Brummense Betonbouw in 1962. In die tijd maakte men schoorstenen nog van cement of beton. STB begon met de productie van de RVS flexibele buis in 1976. Onder de naam PAH-flex past men deze oplossing het meest toe bij sanering van bestaande rookkanalen. STB levert aan de industrie, huizenmarkt en utiliteitsbouw in Nederland, Duitsland en België.

STB International is leverancier van alle producten voor rookgasafvoer en fabrikant van de flexibele PAH-flex RVS buizen. Al hun producten zijn uiteraard voorzien van het CE-keurmerk en hebben een jarenlange garantie.

  • Flexibele PAH-flex buizen
  • Enkelwandige buizen voor zowel over- als onderdruk
  • Dubbelwandige buizen onder de naam STB-DW
  • Dikwandige buizen
  • Concentrische rookkanalen WKZ

Ook leveren ze:

  • Pellet elementen
  • Betonkappen

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van STB International: www.pahflex.nl

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.