VARDE

Een VARDE houtkachel creëert een warme plek in uw woning, waar u jarenlang plezier en gezellige momenten van zult beleven.

Meer informatie over VARDE

Scandinavisch qua design, gecreëerd met als doel functionaliteit, kwaliteit en design samen te brengen. Dat zijn houtkachels van VARDE.

VARDE streeft er voortdurend naar om haar producten te verbeteren, zodat er geen kachel is die eenvoudiger is of eenvoudiger te gebruiken is dan een VARDE houtkachel.

VARDE is van mening dat tijdens de wintermaanden de focus in uw huis een goede houtkachel moet worden. De kachel moet een aantrekkelijke aanvulling op uw interieur zijn en moet zo makkelijk te gebruiken zijn dat u het gewoon wil aansteken. Een VARDE houtkachel creëert een warme plek in uw woning, waar u jarenlang plezier en gezellige momenten van zult beleven.

Een VARDE kachel biedt u:

 • Stijlvol Scandinavisch design
 • Innovatieve functionaliteit en hoge kwaliteit
 • Een uitgebreid assortiment kachels
 • Een CO2 neutrale verwarmingsoplossing
 • Eenvoudige as verwijdering en verwarming
 • Optimale exploitatie van brandhout

Design

Design betekent voor VARDE een Deens ogend ontwikkeld meubelstuk en een functionele, eenvoudig bedienbare haard. De houtkachels van VARDE zijn voorzien van een schoon ruitverbrandingssysteem dat roet en aanslag op het glas voorkomt, luchtregeling die ergonomisch gezien op de juiste plaats zit en een rooster onderin zodat de as gemakkelijk verwijderd kan worden.

Kwaliteit

Bij een VARDE houtkachel is het kenmerkend dat zowel de deur, rookgasafvoer-ring als bodemrooster van hoogwaardig gietijzer zijn gemaakt. Er wordt gezorgd voor een goede luchtcirculatie in de ruimte door een convectiesysteem. Alle kachels ondergaan een nauwe kwaliteitscontrole en VARDE is er trots op dat zij producten van constante kwaliteit leveren met de nieuwste technologieën. Om die reden geven zij vijf jaar garantie op fabricage fouten.

Milieuvriendelijk

Al VARDE houtkachels zijn CO2 neutraal met een hoog rendement. Dat houdt in dat u een houtkachel krijgt die voldoet aan de strengste Europese milieunormen. Het brandhout wordt zo effectief benut dat de verontreiniging tot een absoluut minimum wordt beperkt.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van VARDE: www.varde.nl

Zie de houtkachel in uw woning voordat u koopt

VARDE weet hoe belangrijk het is dat de juiste houtkachel de meest geschikte plaats in uw woning dient te krijgen. Het wordt nu wel heel eenvoudig om de juiste plaats te kiezen.

Als eerste neemt u een foto van de plaats waar u de houtkachel wilt hebben. Ga er ontspannen bij zitten en kies een houtkachel uit het grote aanbod van modellen. Zodra u de juiste plaats heeft gevonden voor de houtkachel kunt u de foto opslaan en delen met uw gezin en vrienden.

 • De gratis app is geschikt voor smartphone en tablet
 • Het beschikt over een groot aanbod aan modellen
 • Bekijk de technische gegevens van de houtkachels
 • Deel gemakkelijk de foto met het gezin en vrienden
 • Bekijk een overzicht van VARDE dealers

De gratis app van VARDE is beschikbaar in de talen Engels en Japans en is verkrijgbaar in de App Store en Google Play.

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.