Wiking

De Scandinavische fabrikant Wiking produceert kachels waarbij perfectie en efficiëntie gecombineerd worden.

Meer informatie over Wiking

De Scandinavische fabrikant Wiking produceert kachels waarbij perfectie en efficiëntie gecombineerd worden. Het vooruitstrevende design van de kachels wordt ontworpen door topontwerpers. De kachels bevatten de modernste verbrandingstechnologie en ongekende rendementen. Door een beperkt aantal modellen op grote schaal te ontwikkelen blijft het betaalbaar. Zo zijn de kachels van Wiking van topkwaliteit en voor iedereen bereikbaar.

Optimale verbranding

Wiking kachels beschikken dankzij jarenlang onderzoek en ontwikkeling over optimale verbrandingstechnieken. Door de automatisch geregelde luchttoevoer krijgt het vuur in elke verbrandingsfase precies de benodigde hoeveelheid zuurstof. Dit heeft een optimale verbranding als gevolg, dat goed is voor het milieu en ook voor uw portemonnee. Met minder hout krijgt u namelijk een betere warmteafgifte.

Uw woning efficiënt verwarmen

Wiking kachels zijn voorzien van een innovatief convectiesysteem om al die sfeer efficiënt te benutten. Er wordt koude lucht tussen de binnen- en buitenwand door gezogen. De binnenwand bestaat uit speciaal keramisch materiaal dat voor snelle warmte afgifte zorgt. Zo wordt de lucht die er langs komt optimaal efficiënt verhit en uw kamer weer ingeblazen. Op die manier heeft u sfeer én verwarming voor hetzelfde geld.

Vijf jaar garantie

De hoogst mogelijke zorg en de beste materialen worden gebruikt voor het maken van Wiking kachels. Wiking durft te staan voor het eindresultaat en geeft daarom vijf jaar garantie op alle kachels. Zo bent u, bij eventuele productiefouten, altijd verzekerd van hulp. Echter ligt de levensduur vele malen hoger en kan u lang genieten van uw Wiking kachel.

Meer informatie over het merk en de producten kunt u vinden op de website van Wiking: www.wiking.com

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.