Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen?

Voornaam & achternaam Uw e-mailadres Typ de code over
banner

Pelletkachel in Nijmegen

In een pelletkachel worden houtpellets verbrand. Dit is een goede manier om een ruimte te verwarmen en geeft daarna ook extra sfeer. Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit bent u aan het juiste adres voor drie soorten pelletkachels in Nijmegen, namelijk vrijstaande, inbouw en industriële pelletkachels. U kunt dus zowel in uw interieur of voor industriële toepassingen gebruik maken van een pelletkachel in Nijmegen. Wilt u meer weten over de perfecte pelletkachel voor uw toepassing? Neem dan contact op met een van onze specialisten of kom langs in onze showroom.

Een pelletkachel in Nijmegen van Wichink Kruit

Een pelletkachel in Nijmegen is niet zomaar een gemakkelijke aanschaf. Want kiest u wel de juiste kachel in uw interieur? En wie gaat er zorgen voor de installatie? Gelukkig bent u bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al ruim 30 jaar ervaring en kunnen u dan ook de volgende zaken bieden:

  • Maatwerk
  • Uitstekende nazorg
  • Vakbekwame monteurs
  • Totaaloplossingen
  • De beste kwaliteit

Kies dus voor Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit wanneer u wilt overgaan tot de aanschaf van een pelletkachel in Nijmegen. Wij verzorgen de totaaloplossingen voor zowel industriële als inbouw of vrijstaande pelletkachels.

Industriële pelletkachels

Een industriële pelletkachel is vanzelfsprekend niet voor in huis maar heeft een hele andere toepassing. Een industriële pelletkachel wordt vooral gebruikt voor de verwarming van bedrijfshallen en kassen. Dit is de ideale oplossing omdat er geen water nodig is bij de verwarming en dit dan ook zeer efficiënt is. Bij kachelspeciaalzaak Wichink Kruit bent u dan ook aan het juiste adres voor de beste industriële pelletkachels!

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wilt u meer weten over onze totaaloplossingen voor een pelletkachel in Nijmegen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten of kom direct langs in onze showroom. Hier vindt u ruim 300 kachels, die veelal ook brandend te zien zijn.

Contact Opnemen