Pelletkachel in Nijmegen

Pelletkachel in Nijmegen

Zoekt u een pelletkachel in Nijmegen? In een pelletkachel worden houtpellets verbrand. Dit is een goede manier om een ruimte te verwarmen en zorgt bovendien voor een extra gezellige sfeer. Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit bent u aan het juiste adres voor drie soorten pelletkachels in Nijmegen, namelijk vrijstaande, inbouw en industriële pelletkachels. U kunt dus zowel in uw interieur of voor industriële toepassingen gebruik maken van een pelletkachel in Nijmegen. Wilt u meer weten over de perfecte pelletkachel voor uw toepassing? Neem dan contact op met een van onze specialisten of kom langs in onze showroom.

Geïnteresseerd? Ontdek ons aanbod, vind de ideale haard voor u en bestel deze direct! Heeft u een vraag of een van onze pelletkachels? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

De voordelen van een pelletkachel in Nijmegen

Waarom u voor een haard op houtpellets moet kiezen? Een pelletkachel heeft meerdere voordelen:

  • voordelige bijverwarming = een lagere energierekening
  • geen schoorsteen of gasaansluiting nodig
  • gezellig
  • eenvoudig te installeren
  • milieuvriendelijker wanneer u duurzame houtpellets gebruikt

Waarom een haard op pellets van Wichink Kruit?

Een pelletkachel in Nijmegen is niet zomaar een gemakkelijke aanschaf. Want kiest u wel de juiste kachel in uw interieur? En wie gaat er zorgen voor de installatie? Gelukkig bent u bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aan het juiste adres. Wij hebben namelijk al ruim 40 jaar ervaring en kunnen u dan ook de volgende zaken bieden:

  • Maatwerk
  • Uitstekende nazorg
  • Vakbekwame monteurs
  • Totaaloplossingen
  • De beste kwaliteit

Kies dus voor Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit wanneer u wilt overgaan tot de aanschaf van een pelletkachel in Nijmegen. Wij verzorgen de totaaloplossingen voor zowel industriële als inbouw of vrijstaande pelletkachels.

Ontdek ons aanbod

In ons aanbod vindt u drie verschillende soorten pelletkachels. Dit zijn industriële vrijstaande kachels, inbouw modellen en industriële pelletkachels:

1. Vrijstaande kachel voor houtpellets

Een vrijstaande kachel is, zoals suggereert, een losstaande kachel die op uiteenlopende plekken en in verschillende ruimtes te plaatsen is. Zo past dit type pelletkachel gemakkelijk in uw woonkamer, een plek waar die ongetwijfeld voor extra sfeer en gezelligheid zorgt. Met een vrijstaande kachel haalt u simpelweg de meest flexibele optie in huis.

2. Inbouw pelletkachel

Zoekt u een inbouw pelletkachel? Ook dat kan! Een inbouw pellethaard kan volledig ingebouwd worden in een schouw, maar kan ook in een al bestaande schoortsteen worden geplaatst. Uiteraard nemen wij in het geval van een inbouw exemplaar de installatie en nazorg voor onze rekening. Dat is wel zo makkelijk.

3. Industriële pelletkachels

Een industriële pelletkachel is vanzelfsprekend niet voor in huis maar heeft een hele andere toepassing. Een industriële pelletkachel wordt vooral gebruikt voor de verwarming van bedrijfshallen en kassen. Dit is de ideale oplossing omdat er geen water nodig is bij de verwarming en dit dan ook zeer efficiënt is. Bij kachelspeciaalzaak Wichink Kruit bent u dan ook aan het juiste adres voor de beste industriële pelletkachels!

Alle andere benodigdheden voor uw pelletkachel in Nijmegen

Uw pelletkachel in Nijmegen kan natuurlijk niet zonder accessoires en andere benodigdheden. Gelukkig kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Denk hierbij aan houtpellet reservoirs, ruitenreiniger, aszuiger en nog veel meer.

Naast onze topkwaliteit pelletkachels vindt u in ons assortiment ook andere soorten haarden en houtkachels. Neem bijvoorbeeld onze houtkachels, CV kachels en gaskachels.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Wilt u meer weten over onze totaaloplossingen voor een pelletkachel in Nijmegen of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten of kom direct langs in onze showroom. Hier vindt u ruim 300 kachels, die veelal ook brandend te zien zijn.

Overigens zijn wij niet alleen actief in Nijmegen. Zo leveren wij onze topkwaliteit pelletkachels in Enschede, Apeldoorn, Arnhem en tal van andere plaatsen.