Rika kachels brandend in de showroom

Het Oostenrijkse merk Rika hebben wij al een tijd in ons programma, maar nu hebben wij daarvan ook 2 toestellen brandend opgesteld.

Het betreft hier een Rika Livo pelletkachel. Deze kenmerkt zich door zijn strakke uitstraling, zeer mooi vuurbeeld en uiterst stille werking. Standaard voorzien van een grote pelletvoorraad van 20 kilo en touch display met nederlandse taal voor een hoog bedienings gemak. Daarnaast zijn er mogelijkheden om de kachel uit te breiden met een ruimte thermostaat of gsm module en kan de kachel optioneel met een bovenaansluiting geleverd worden.

Naast de Livo hebben wij een combikachel geplaatst. De Paro kan namelijk op zowel hout als pellets branden en worden omgeschakeld zonder de kachel uit te doen omdat de kachel is voorzien van een automatische brandstof herkenning. Daarnaast voorzien van een asverwijderings systeem, touch display en dankzij de keramische ontsteking start hij zeer snel op.
Dit toestel is tevens luchtdicht en daardoor geschikt voor passief woningen en woningen met een mechanische afzuig installatie.

Kom nu naar onze showroom om de grote voordelen van deze Oostenrijkse kachels in het echt te zien. Alle Rika pelletkachels zijn gekeurd voor de ISDE subsidie mogelijkheid van 500 euro.