Droomt u ook van een fijne kachel in uw woonkamer? Dan bent u bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aan het juiste adres. Wij bieden al meer dan 40 jaar totaaloplossingen op het gebied van kachels. Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop als plaatsing van kachels. Ook voor de aanleg van een rookkanaal zijn wij uw partner. Benieuwd naar de kosten van zo’n rookkanaal? Neem gerust contact met Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit op!

Het aanleggen van een rookkanaal voor lage kosten

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit verzorgt als erkend gas- en watertechnisch installateur graag de complete en juiste installatie voor u. Naast het plaatsen van uw kachel, verzorgen wij ook de aanleg van een rookkanaal voor u. Wat kunt u nog meer van ons verwachten?:

  • Betonboren voor rookkanalen;
  • Renovatie van antieke schouwen en openhaarden;
  • Onderhoudsbeurten van uw gas- hout of pelletkachel;
  • Technische werkzaamheden;
  • Demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden;
  • Reparatiewerkzaamheden;
  • Stukadoren.

Ruim assortiment kachels

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit biedt een ruim assortiment aan kachels. Of u nu een pelletkachel, houtkachel, elektrische haard, of gebruikte kachel zoekt; wij kunnen met zekerheid stellen dat er voor ieder een gewenst exemplaar tussen zit. Wilt u de kachels in het echt zien branden? Kom dan eens langs in onze showroom in Zutphen. Onze vakbekwame medewerkers voorzien u graag van tips en adviezen, zodat de keuze voor een geschikte kachel gemakkelijker wordt.

Kom langs in onze showroom of vraag een offerte aan

Laat uw dromen uitkomen en kies voor één van de vele kachels die Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aanbiedt. Kom onze kachels in het echt aanschouwen in onze ruime showroom in Zutphen of neem contact met ons op. Bent u benieuwd naar de kosten van het aanleggen van bijvoorbeeld een rookkanaal? Vraag dan een offerte aan. Met de totaaloplossingen van Kachelspeciaalzaak Wichink kruit heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw kachel!