Ecofan AirDeco II

216,59

De Ecofan AirDeco II is een van de best presterende kachelventilatoren van Caframo, ontworpen en gemaakt in Canada.

Categorieën: ,

De Ecofan AirDeco II is een van de best presterende kachelventilatoren van Caframo, ontworpen en gemaakt in Canada.
Luchtverplaatsing tot 322m3/uur
Bedrijfstemperatuur 70°-345°C

De Caframo Ecofan is een kachelventilator die bekend staat om de efficiëntie en duurzaamheid. Dankzij het gepatenteerde ontwerp van de Ecofan wordt de voet warm, terwijl de bovenzijde wordt gekoeld door de koelvinnen. Dit creëert een verschil in temperatuur en zorgt ervoor dat elektriciteit wordt opgewekt om de bladen te laten draaien. Hierdoor ontstaat er een er een maximale luchtstroom om zo te heerlijke warmte van de kachel optimaal te verspreiden. Zonder een Ecofan blijft deze warmte rondom de kachel hangen. In vergelijking met andere kachelventilatoren hebben de Ecofan kachelventilatoren vele voordelen:

  • Made in Canada – Al meer dan 25 jaar wordt de Ecofan door Caframo in Canada ontwikkeld. De kachelventilatoren zijn CE gekeurd en veilig. Er is dus geen sprake van Chinese lage kwaliteit namaak.
  • Stille werking – De Ecofan produceert geen storende geluiden wanneer hij in werking is, wat de kachelventilator ideaal maakt voor gebruik in de woonkamer.
  • Hoogwaardige samenstelling – Ecofan maakt gebruik van duurzame materialen voor het maken van de Ecofan. Dankzij de hoogwaardige productie kan een Ecofan kachelventilator lang mee en is hij bestand tegen de omstandigheden van een werkende kachel.
  • Diverse modellen – De Ecofan is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo is er voor elke kachel, situatie en smaak wel een bijpassende Ecofan! De AirDeco heeft zelfs een Red Dot Award gewonnen voor het mooie design.
  • Veiligheid – Alle Caframo Ecofan kachelventilatoren zijn voorzien van het vinger-veiligheid keurmerk. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken als een kind uit nieuwsgierigheid de vinger tussen de draaiende bladen steekt. De bladen stoppen op dat moment direct met draaien, en dankzij de speciale vormen van het blad is het volkomen veilig.
  • Aantoonbare prestaties – Elke Ecofan wordt uitbundig getest in een professionele opstelling bij onder andere een Canadese universiteit. Zo kan Caframo u verzekeren van een goede prestatie.
Luchtverplaatsing p.u.

322 m³

Gewicht

1.453 gram

Afmetingen BxDxH

10,3 x 7,6 x 23,9 cm

Kleur

Zwart

Gebruikstemperatuur

70 – 345 °C (starttemperatuur 45 °C)