Houtkachels in Apeldoorn

Houtkachel in Apeldoorn gezocht om meer sfeer en warmte te creëren in uw woning? Heeft u weleens over een houtkachel nagedacht? Niets is zo fijn als op een koude winterdag bij de houtkachel zitten, met warme chocolademelk en een goed boek. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit is al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van kachels rondom Apeldoorn. Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop als plaatsing van houtkachels. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit is uw totaalleverancier!

Meer dan 40 jaar ervaring in houtkachels in Apeldoorn

Als erkend gas- en watertechnisch installateur van kachels in Apeldoorn verzorgen wij graag de complete en juiste installatie voor u. Inclusief de aanleg of renovatie van uw rookkanaal. En daar horen ook onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden bij! Wij deinzen niet achteruit voor een flinke klus en willen graag dat u jarenlang plezier heeft van onze houtkachels. Wat kunt u verder van ons verwachten?

  • Maatwerk;
  • Uitstekende nazorg;
  • Meer dan 40 jaar ervaring;
  • Vakbekwame monteurs;
  • Totaaloplossingen;
  • Eerlijke prijzen.

Houtkachels en meer bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

Bent u niet zo gecharmeerd van een houtkachel? Geen probleem! Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit vindt ook vele andere soorten kachels, zoals gaskachels, elektrische haarden en pelletkachels. Daarnaast verkopen wij ook gebruikte kachels of onze showroommodellen voor een zacht prijsje. Kom gerust eens langs in onze vestiging in Zutphen. Hier kunt u meer dan 300 vrijstaande kachels bewonderen, vele zelfs brandend. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat voor een kachel in Apeldoorn!

Houtkachels op maat

Bij ons koopt u altijd een kachel op maat. U wilt natuurlijk dat uw kachel precies past bij de rest van ons interieur. Wij maken in onze werkplaats verschillende soorten accessoires zoals, schoorsteenconstructies, schoorsteenkappen, vloerplaten en stalen frames. Ook voor verschillende soorten meubels kunt u bij ons terecht. Hierbij houden wij graag rekening met de kleur die u wenst. Wij kunnen de meubels in allerlei kleuren spuiten.

Ja, ik wil ook genieten van een prachtige houtkachel

Hebben wij uw interesse gewekt met onze prachtige houtkachels in Apeldoorn? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie of heeft u een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze grote showroom in Zutphen. Voor de mooiste houtkachels in omgeving Apeldoorn bent u bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aan het juiste adres!