Kachel in Apeldoorn

Kachel in Apeldoorn aanschaffen, bijvoorbeeld een houtkachel of een elektrische haard? In het assortiment van Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit vindt u een verscheidenheid aan kachels. Hierbij kunt u denken aan verschillende type kachels, waaronder houtkachels, pelletkachels, haarden, gaskachels, tuinhaarden, design- en speksteenhaarden en bijpassende accessoires. In de webshop vindt u een voorproefje van de kachels die u kunt kopen nabij Apeldoorn, in onze ruim opgezette showroom in Zutphen kunt u de kachels uit ons assortiment brandend zien. Uiteraard voorzien we u daar indien u dat wenst, van deskundig advies. We ontmoeten u graag in de showroom.

Kachel in Apeldoorn kopen bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit

Waarom een kachel in Apeldoorn aanschaffen bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit? De voordelen op een rij:

 • Grote en ruim opgezette showroom;
 • Totaalleverancier: ook de plaatsing van de kachel regelen wij;
 • Erkend gas- en watertechnisch installateur: u bent verzekerd van een juiste installatie;
 • Periodieke keuring door externe partij van de installaties;
 • Veel maatwerk regelen wij zelf door onze hout- en metaalwerkplaats;
 • Kennis en kunde op het gebied van duurzame cv installaties.

Kachel: sfeervol en aangenaam

Veel mensen kiezen voor de aanschaf van een kachel in Apeldoorn. Waarom? Een kachel of een haard wordt gezien als een van de meest sfeervolle accessoires in huis. Stelt u zich eens voor dat u op een donkere en frisse winteravond onder een dekentje op de bank zit, met een heerlijke kop thee of warme chocolademelk. Hoe fijn zou het dan zijn om het dankzij een kachel, behaaglijk warm te hebben? Echter zorgen kachels in Apeldoorn niet alleen voor warmte, maar ook voor sfeer. Want zeg nou zelf, wie kijkt er nou niet graag naar het vlammenspel van een haard? Haarden zorgen ook voor meer gezelligheid en spanning in huis. Niets is immers knusser dan een heerlijk vuur van een haard.
Contact opnemen

Van houtkachels tot haarden

Er bestaan zo veel mensen, met zo veel verschillende wensen op het gebied van kachels in Apeldoorn. Omdat de kachel een centrale rol inneemt en perfect moet aansluiten op de rest van het interieur, is het van belang om een keuze te kunnen maken uit een uitgebreid aanbod. In ons assortiment vindt u zonder twijfel de kachel in Apeldoorn die u zoekt. Zo kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor de aanschaf van houtkachels, haarden, open haarden, gashaarden, pelletkachels en allerlei andere soorten haarden. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat er een haard naar wens voor u tussen zit.

Onze specialisten denken graag met u mee en voorzien u altijd van goede tips en adviezen. Zo wordt de keuze voor een geschikte kachel makkelijker. U kunt ook een gehele schouw bij ons aanschaffen. Het is maar net wat uw voorkeur heeft. Neem voor advies gerust contact op over de kachels en haarden uit ons aanbod, of bezoek de showroom in Zutphen.

Houtkachel

Een houtkachel in Apeldoorn is zeer geschikt voor het huishouden van vandaag de dag, omdat hij een rendement heeft van maar liefst 75%. Om die reden is het gebruik van een houtkachel zeer populair. U ruikt de geur van het hout, u voelt de warmte en hoort het knisperen van het vuur van houtkachels. Een houtkachel is in alle soorten en maten verkrijgbaar. Naar welke houtkachel gaat uw voorkeur uit?

Elektrische kachel

Elektrische kachels zijn ook in vele woonkamers terug te vinden. Deze elektrische haarden in Apeldoorn beschikken over een vlammenspel dat dicht in de buurt komt van een echt vlammenspel. Ondanks het feit dat het vuur niet echt is, geven de kachels wel aangename warmte af. U kunt kiezen voor een inbouw, hangaard of een combinatie van beide in de vorm van een elektrische haard met een moderne schouw.

Eventueel inclusief montage

Als erkend gas- en watertechnisch installateur nemen wij graag de complete installatie van de kachel in Apeldoorn. Hierdoor weet u zeker dat de installatie op de juiste manier gebeurd. Wij verzorgen, naast het plaatsen van bijvoorbeeld houtkachels, graag ook alle bijkomende werkzaamheden voor u. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Onderhoudsbeurten van uw gas- hout of pelletkachel;
 • Technische werkzaamheden;
 • Betonboren voor rookkanalen;
 • Demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden;
 • Reparatiewerkzaamheden;
 • Renovatie van antieke schouwen en openhaarden;
 • Stukadoren.

Afwerking

Ook de afwerking van de kachel in Apeldoorn kunnen we voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan het maken en plaatsen van stalen houtnissen, schoorsteenkappen en complete meubels. Dit maken wij allemaal zelf in onze hout- en metaalwerkplaatsen. Zo kunnen wij u een complete service leveren en hoeft u niet naar diverse bedrijven om hetzelfde resultaat te behalen. Wel zo prettig!

Benieuwd naar de haarden uit ons assortiment?

Op zoek naar een openhaard in Apeldoorn, of naar een andere soort? Laat uw dromen uitkomen en kies voor één van de vele kachels die wij aanbieden. Wilt u de kachels en haarden in het echt zien branden? Kom dan langs in onze showroom in Zutphen. Hier hebben wij meer dan 65 brandend opgestelde inbouwhaarden, met en zonder schouw. Tevens hebben we 350 vrijstaande kachels en haarden opgesteld, waarvan merendeel brandend te zien is. Kijk op onze contactpagina voor de actuele openingstijden.

U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor een offerte of wanneer u nog vragen hebt over bijvoorbeeld een houtkachel. Dit doet u door te bellen naar 0575 – 517 999 of stuur een e-mail naar info@kachelswk.nl. Met een van onze totaaloplossingen heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw houtkachels in Apeldoorn, Zutphen en Deventer.