Kachels in Deventer

Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit vindt u een uitgebreid assortiment aan kachels in Deventer. Tijdens de koude en gure winterdagen wilt u het binnen graag zo warm en gezellig mogelijk maken. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit helpt u hier bij! Bij ons kunt u terecht voor zowel verkoop als plaatsing van uw kachels in Deventer. Laat uw dromen werkelijkheid worden met Wichink Kruit.

U kunt bij ons een kachel kopen, maar wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen van de kachel. Dit doen wij dusdanig netjes, dat u er zelf geen omkijken naar hebt. Het eindresultaat is verbluffend en u kunt er optimaal van genieten.

Houtkachel in Deventer kopen bij Wichink Kruit

 • Grote en ruim opgezette showroom;
 • Totaalleverancier: ook de plaatsing van de kachel regelen wij;
 • Erkend gas- en watertechnisch installateur: u bent verzekerd van een juiste installatie;
 • Periodieke keuring door externe partij van de installaties;
 • Veel maatwerk regelen wij zelf door onze hout- en metaalwerkplaats;
 • Kennis en kunde op het gebied van duurzame cv installaties.

Neem direct contact met ons op als u een houtkachel in Deventer wilt kopen. U kunt het aanbod aan kachels op de website bekijken maar u bent van harte welkom in onze showroom in Zutphen om alles in het echt te komen bekijken.

Soorten haarden in Deventer van Wichink Kruit

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit in Zutphen verzorgt als erkend gas- en watertechnisch installateur graag de complete en juiste installatie voor u. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij echte specialisten in ons vak. Wij staan bekend om het leveren van maatwerk en het hanteren van eerlijke prijzen. Kom onze uitgebreide assortiment kachels aanschouwen in onze ruime showroom in Zutphen. Wij bieden onder andere:

 • Gaskachels;
 • Pelletkachels;
 • Elektrische haarden;
 • Houtkachels;
 • Gebruikte kachels.

Installatie en onderhoud

Wist u dat Wichink Kruit meer doet? Naast het plaatsen, verzorgen wij ook graag alle bijkomende werkzaamheden voor u, zoals reparatiewerkzaamheden, renovatie, onderhoudsbeurten, demonteren en betonboren. Neem contact op en ontdek wat wij voor u kunnen doen! Wij kunnen de kachel die u bij ons aanschaft, dus ook bij u monteren. U hoeft geen ander bedrijf hiervoor in te schakelen. Wij nemen u alles uit handen.

Ook het onderhoud en eventuele reparatiewerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Wij hebben gespecialiseerde monteurs in dienst die voor u klaar staan. Het is onze missie om u jarenlang van uw haard te laten genieten. Doordat wij al meer dan 40 jaar ervaring hebben met kachels, de installatie en het onderhoud hiervan, zit u bij ons absoluut goed als het gaat om vakwerk.

Neem contact op of vraag een offerte aan

Bent u geïnteresseerd geraakt in de kachels in Deventer van Wichink Kruit? Kom dan langs in onze showroom in Zutphen! In onze showroom hebben wij meer dan 65 brandend opgestelde inbouwhaarden staan. Wij hebben verder minstens 350 vrijstaande kachels en haarden die u in onze showroom kunt bekijken. Onze ervaren medewerkers staan hier voor u klaar om alle kachels te laten zien, en u van advies te voorzien. Hier kunt u direct een offerte aanvragen voor uw favoriete kachel. Wij zijn u ook van dienst in Apeldoorn.

Veelgestelde vragen