Een pelletkachel in Enschede is een kachel die een unieke sfeer geeft aan ieder interieur, maar is daarnaast ook nog eens een geweldige warmtebron voor uw woning. Wilt u dan ook een pelletkachel bij u thuis? Kies dan voor Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit, wij bieden namelijk al ruim 40 jaar totaaloplossingen voor ieder soort kachel. Ook voor pelletkachels in Enschede bieden wij vele oplossingen. Wij hebben namelijk zowel inbouw, vrijstaande als industriële pelletkachels in ons assortiment. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Een pelletkachel in Enschede van Wichink Kruit

Een pelletkachel in Enschede is een lastige aankoop, want welke kachel is geschikt voor u en hoe gaat u zorgen voor de juiste installatie. Gelukkig zijn wij van Wichink Kruit er voor u. Wij hebben namelijk al ruim 40 jaar ervaring en kunnen u dan ook de volgende zaken bieden:

Wij verzorgen de totale installatie voor uw pelletkachel in Enschede, u hoeft zich dus nergens zorgen om te maken? Benieuw naar wat wij nog meer kunnen? Neem dan contact met ons op.

Pelletkachels voor bij u thuis

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit heeft een enorm aanbod van pelletkachels voor bij u thuis. U kunt daarbij kiezen uit inbouw pelletkachels en vrijstaande pelletkachels. Het voordeel van een vrijstaande pelletkachel is dat deze vrijwel overal te plaatsen is het is niet nodig om deze bij een muur te plaatsen. Maar u wanneer u voor een inbouw kachel gaat kan deze eigenlijk ook in iedere muur of schouw geplaatst worden, aan u dus de keuze!

Kom langs in onze showroom!

Wilt u weten wat wij zoal in ons assortiment hebben en een prachtige pelletkachel in Enschede uitzoeken? Kom dan eens langs in onze showroom, waar wij ruim 300 kachels hebben die u kunt aanschouwen. Of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op en vraag direct een offerte aan!