Gaskachels in Apeldoorn

Zoekt u een gaskachel in Apeldoorn? Gaskachels zijn immens populair in Nederland, en dat is niet zo gek! Deze kachels geven een realistische sfeer, zijn relatief milieubewust én veilig in gebruik. Bij Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit bent u aan het juiste adres voor de mooiste gaskachels van Apeldoorn. Wij zijn uw specialist; ons team verzorgt de complete plaatsing en afwerking voor u! Kom eens langs in onze showroom in Zutphen en ontdek wat Wichink Kruit voor u kan betekenen.

Waarom kiezen voor een gaskachel in Apeldoorn?

Zoals gezegd brengt een gaskachel vele voordelen met zich mee. Met name de gebruiksvriendelijkheid wordt vaak als een ideaal ervaren; met een enkele druk op de knop staat uw gaskachel aan of uit. Een ander groot voordeel is het feit dat u voor een gaskachel geen voorraad hout én geen rookkanaal nodig heeft. Tot slot vereist een gaskachel weinig onderhoud. Geeft u de voorkeur aan een ander soort kachel? Bij Wichink Kruit kunt u ook terecht voor elektrische haarden, houtkachels, pelletkachels en gebruikte kachels. Voor ieder wat wils! Ook wanneer u een gaskachel in Deventer of gaskachel in Enschede zoekt, is Wichink Kruit in de buurt. 

Over Wichink Kruit

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit in Zutphen verzorgt als erkend gas- en watertechnisch installateur graag de complete en juiste installatie voor u. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn wij echte specialisten in ons vak. Wat kunt u van ons verwachten?

  • Vakbekwame monteurs;
  • Totaaloplossingen;
  • Maatwerk;
  • Eerlijke prijzen;
  • Uitstekende nazorg.

Verschillende soorten gaskachels

Wanneer u een kachel in Apeldoorn gaat aanschaffen heeft u keuze uit meerdere soorten. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaande gaskachel, die bijna overal in de woning te plaatsen is. De gaskachel verwarmd optimaal doordat hij rondom straalt. Bent u op zoek naar een modern model die perfect past bij de rest van uw interieur, dan kunt u kiezen voor een inbouw gaskachel. De afwerking van een inbouwkachel kunt u naar eigen wens bepalen. Als laatste hebben we nog de inzethaard. Een uitkomst wanneer u uw huidige open haard wilt vervangen door een gaskachel. De inzethaard wordt namelijk gemonteerd in de bestaande opening van de open haard en wordt naar uw wens afgewerkt.

Vrij van aardgas

Propaan is een goed alternatief voor wanneer u geen aardgasaansluiting heeft. Een schone en voordelige vorm van brandstof, die zelfs 100% duurzaam is. Propaan levert tevens meer energie en warmte dan aardgas van dezelfde hoeveelheid. Bijna alle gaskachels die we verkopen bij Wichink Kruit zijn te verkrijgen in aardgas of propaan variant.

Wanneer u een propaanhaard koopt, wordt deze aangesloten op een gasfles. De gasfles kunt u kopen en laten vullen bij tankstations, bouwmarkten, campingwinkels en Primagaz. Ook zijn er grotere propaangastanks te verkrijgen.

Offerte aanvragen

Wichink Kruit is méér dan kachels alleen. Wij deinzen niet achteruit voor een flinke klus en willen graag dat u jarenlang plezier heeft van onze gaskachels in Apeldoorn. Daarom voeren wij ook graag de aanleg of renovatie van uw rookkanaal en onderhouds- en eventuele reparatiewerkzaamheden uit. Meer informatie? Neem contact met ons op! U kunt natuurlijk ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Uw dromen worden werkelijkheid met Wichink Kruit!