De mooiste kachels van Zutphen

Wilt u een kachel in Zutphen kopen om meer warmte en sfeer te creëren in uw woning? Dan is een kachel een uitstekende oplossing. Niets is zo fijn als op een herfstachtige dag bij de kachel zitten, met warme chocolademelk en een goed boek. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit is al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van kachels. Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop als plaatsing van houtkachels in omgeving Zutphen. Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit is uw totaalleverancier!

Waarom een kachel van Wichink Kruit?

In onze ruime showroom kunt u terecht om ons ruime assortiment te bekijken. Wanneer u de haarden in Zutphen in het echt ziet heeft u een beter beeld bij de uitstraling van de haard. Als u er dan toch bent, kunnen onze adviseurs u direct helpen bij het maken van de keuze voor een kachel of open haard in Zutphen.

Wij garanderen u altijd het volgende:

 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Maatwerk mogelijk
 • Plaatsing in eigen beheer
 • Service en onderhoud

Bekijk onze haarden in Zutphen in de showroom en laat u adviseren door onze ervaren medewerkers!

Werkwijze bij het verkoop en plaatsen van kachels in Zutphen

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit verzorgt als erkend gas- en watertechnisch installateur graag de complete en juiste installatie voor u. Naast het plaatsen, verzorgen wij ook graag alle bijkomende werkzaamheden voor u, zoals:

 • Technische werkzaamheden;
 • Demonteren en afvoeren van gemetselde openhaarden;
 • Reparatiewerkzaamheden;
 • Onderhoudsbeurten van uw gas- hout of pelletkachel;
 • Betonboren voor rookkanalen;
 • Renovatie van antieke schouwen en openhaarden;
 • Stukadoren.

Kies voor maatwerk

Koopt u een kachel bij ons in Zutphen dan kunt u altijd rekenen op maatwerk. Wanneer u een kachel koopt wilt u natuurlijk dat deze perfect aansluit bij de rest van uw interieur. In onze werkplaats maken we schoorsteenconstructies, schoorsteenkappen, vloerplaten en stalen frames op maat. Hierbij houden we rekening met de kleur van uw haard. We maken ook verschillende soorten meubels, zoals plateaus met bijvoorbeeld lades of klepdeuren. Indien gewenst spuiten we deze in de kleur die u wilt.

Open haard in Zutphen

We hebben een ruim assortiment aan open haarden in Zutphen bij ons in de showroom. Wilt u genieten van echte vlammen en de warmte van een open haard? Dan kunt u bij ons terecht om een keuze te maken uit veel verschillende soorten haarden in Zutphen. Veel mensen krijgen een nostalgisch gevoel bij een ‘echte’ open haard. We verkopen ook brandhout in onze showroom. U heeft dan direct alles in huis om te kunnen genieten van de voordelen van een uw houtkachel in Zutphen.

Uitgebreid assortiment kachels

Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit biedt een ruim assortiment aan houtkachels in Zutphen. Of u nu een pelletkachel, houtkachel, elektrische haard, of gebruikte kachel zoekt; wij kunnen met zekerheid stellen dat er voor ieder een gewenst exemplaar tussen zit. Wilt u de kachels in het echt zien branden? Kom dan eens langs in onze showroom in Zutphen. Onze showroom is ook centraal gelegen voor als je een kachel zoekt in Apeldoorn of Deventer. Onze vakbekwame medewerkers voorzien u graag van tips en adviezen, zodat de keuze voor een geschikte kachel gemakkelijker wordt.

Offerte aanvragen of langskomen in Zutphen

Laat uw dromen uitkomen en kies voor één van de vele kachels die Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit aanbiedt. Kom onze kachels in het echt aanschouwen in onze ruime showroom in Zutphen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Contact opnemen met onze specialisten is natuurlijk ook mogelijk. Dit kan door ons te bellen op 0575 – 517 999 of een mail te sturen naar info@kachelswk.nl. Met de totaaloplossingen van Kachelspeciaalzaak Wichink kruit heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw kachel in Zutphen!