Design haarden

Fraai vormgegeven haarden die uw woning karakter geven.

De merken designhaarden die wij verkopen zijn:

FocusCreation · Leenders · Stûv – Hase

Meer informatie over designhaarden

Focus creation
GyroFocus glazed

Naast de standaard hout- en gashaarden is Kachelspeciaalzaak Wichink Kruit gespecialiseerd in het leveren en monteren van designhaarden. Wij zijn onder andere exclusief dealer van het Franse Focus-Creation. Deze leverancier van handgemaakte haarden heeft over de gehele wereld haarden opgesteld staan of hangen in de meest exclusieve woningen. In onze showroom zijn de volgende houthaarden brandend opgesteld, Slimfocus, Grappus en Filiofocus, Daarnaast zijn de volgende haarden niet brandend opgesteld Gyrofocus glazed, Bathyscafocus a Hublot, Bubble en Paxfocus. Op gas is de Boafocus en Curvifocus brandend opgesteld.

Meerdere haarden hebben de prestigieuze Red Dot Award gewonnen. Diverse haarden zijn ook mogelijk met een elektrisch vuurbeeld of op bio-ethanol. Vraag ernaar in onze showroom!

Naast Focus hebben wij de designhaarden van o.a. Leenders, Stûv en Hase in onze showroom staan!

Tevens leveren en monteren wij de massieve speksteenhaarden van NunnaUuni. Deze Finse haarden kenmerken zich door hun korte opwarmtijd maar kunnen daarna tot wel 24 uur hun warmte afgeven aan de ruimte.

Wij hebben van alle fabrikanten meerdere modellen in onze showroom staan en natuurlijk branden! Kom deze design- en speksteenhaarden bezichtigen om te zien wat uw mogelijkheden zijn.

Naast onze uitgebreide website met onder andere pelletkachels, gaskachels, houtkachels, CV gestookte kachels, design en speksteenhaarden en gebruikte kachels, kunt u bij Wichink Kruit ook terecht voor maatwerk. Ons motto hierbij is “vraag niet wat wij maken, wij maken wat u vraagt!”. Wij hebben een uitgebreide metaalwerkplaats en kunnen hierdoor alle soorten maatwerk leveren wat benodigd is. Uiteraard kunnen wij het eindresultaat uiteindelijk ook in de gewenste kleur spuiten. Liever geen metaal? Geen probleem! Wij hebben naast onze metaalwerkplaats ook een aparte hout werkplaats. Informeer eens naar de mogelijkheden voor uw wensen. Wij kunnen u wellicht aan uw droom houtkachel helpen.

Kom eens bij ons langs in Zutphen

Hoewel wij ons uiterste best doen om op onze website een zo realistisch mogelijk beeld te geven van onze haarden, is uw eigen oog het eerlijkst. Wij verwelkomen u daarom graag in onze showroom in Zutphen. Wilt u graag weten hoeveel uw gewenste haard van uw portemonnee vraagt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Dit doet u door hieronder op de button ‘offerte aanvragen’ te klikken.